Wat doen we?

Workshops & lezingen

Er zijn heel veel zaken die je mits een kleine ingreep veel aangenamer kunt maken. Een scorebord in plaats van een retroplanning in Excel, een effectieve pluim om elkaar te bestoefen, inspiratie op het toilet. 'Making things FUNction' heet dat dan.

Hoe bedrijvig worden inzake creativiteit? Via interactieve workshops en lezingen krijg je informatie en hands on tools aangereikt om ervoor te zorgen dat er ook bij jou op de werkvloer meer en betere ideeën komen. Dit komt niet alleen de productiviteit maar ook de sfeer ten goede.

Hoe en wat?

  • Workshops mogelijk van 
    6 tot 15 personen
  • Min 2u max 4 halve dagen
  • Lezingen 1 tot 1.000.000 personen
    (mits geluidsversterking en een verhoogje)
  • Min 1/2u max 2u

Voor wie?

Bedrijven, organisaties of instellingen die graag de creatieve output willen verhogen.

Idee op maat

Een geluidswolk die de stilte verjaagt of net de stilte die indruk maakt. Van infovideo tot zwanzeling (wandeling + gezwans). Handgevouwen Okapi’s (om de uitsterving te counteren) een remix van uw businessplan of conceptueel verantwoorde interactie met medewerkers, klanten of aliens. Intervent maakt concepten op maat met oog op participatie.

Ben je op zoek naar een creatieve omkadering van wat dan ook? Ik werk het graag voor u uit. Intervent heeft een uitgebreid netwerk van alleskunners tot nietsnutsers. WORLDDOMINATION ligt steeds binnen handbereik.

Hoe en wat?

Nono nononono nonono nono there’s NO LIMIT !

Voor wie?

Iedereen die klaar is om net dat beetje verder te gaan

Improvisatie

"Ja, dat doen we!" Is één van de grondbeginselen van improvisatietheater. Aanvaarden van elkaars ideeën. Snel associëren en energie injecteren. De ideale manier om elkaar beter en anders te leren kennen.

Hoe en wat?

Van 6 tot 15 personen Min 2 u. max 3 dagen (excl. nachten)

Voor wie?

Teams binnen bedrijven, organisaties of instellingen die op zoek zijn naar een speelse en leerrijke teambuilding.

#artshizzle

#artshizzle helpt teams binnen bedrijven en organisaties om creatief te denken. #artshizzle gebruikt kunst als kapstok voor creatieve fitness. Tijdens een museumtoer leer je op een nieuwe manier naar kunst kijken en train je de verbeeldingskracht van je brein. Je leert associëren, divergeren en fantaseren.

Ondertussen krijg je ook leuke weetjes over de kunstwerken en de werking van een museum. #artshizzle is fun en exploratief. Je hoeft niks van kunst te kennen om mee te doen. Het is dan ook de ideale teambuilding.

Hoe en wat?

6 tot 10 personen, toer van 2,5 uur (meer of minder kan ook op aanvraag)

Voor wie?

teams die zin hebben in iets anders dan een touwenparcours.

www.artshizzle.be